Woningontruiming in Drenthe – concreet, vlot en bezemschoon.

WSN woningontruiming in Assen, Emmen, Hoogeveen en de regio

WSN voert op basis van concrete afspraken bezemschone Woningontruiming in Drenthe uit. Bent u op zoek naar een woningontruiming in Assen, Hoogeveen, Emmen of de regio? Vlotte en nauwkeurige afhandeling is altijd het streven! Woningontruiming is in veel gevallen maatwerk. De situatie, de staat van de woning of het pand, de totale oppervlakte en het verwerken van de inboedel zijn zaken waarover vantevoren concrete afspraken gemaakt dienen te worden. WSN Woningontruiming start de werkzaamheden niet voordat alle afspraken helder zijn en u als klant een volledig beeld van de afwikkeling heeft. Routine in het clusteren van handelingen en 12 jaar ervaring zorgen ervoor dat wij u een scherpe, marktconforme prijs voor uw woningontruiming kunnen bieden.

Bel voor een afspraak:

Vaak is er haast geboden bij het ontruimen van een woning. Wanneer u belt voor een afspraak, kunnen wij vaak al binnen een uur bij u zijn. Wij zijn namelijk regelmatig aan het werk in Drenthe voor het ontruimen van een woning. Direct contact: 06 – 11 79 39 96

Laat het zware werk maar aan ons over!

In de loop der jaren heeft Woningontruiming WSN flink wat ervaring opgedaan voor wat betreft het ontruimen van woningen. Hierdoor zijn we in staat om vlot, gestructureerd en op basis van goed geconcretiseerde afspraak aan de slag te gaan. Vaak wordt het ontruimen van woningen als een fysiek en/of emotioneel zware klus gezien. Wij beseffen dit en stellen onszelf in staat om in iedere situatie ons op de juiste manier op te stellen. Zware eiken kasten? Koelkasten uit de jaren ’80? Oud afgeschreven meubilair? Wij draaien onze hand er niet voor om en streven naar volle tevredenheid bij oplevering van het project, zowel voor u als voor onszelf. In de regio Drenthe hebben wij reeds meerdere woningen bezemschoon mogen opleveren voor de verkoop of verhuur. Voor ons is sluitende service het streven; u kunt al het werk aan ons uitbesteden: ook het verwijderen van vloerbedekking en het dichten van gaatjes. Wij doen het zware en/of vervelende werk graag voor u!

Hoe vlot wordt een woningontruiming opgeleverd?

Door de bedrijfslocatie en flexibiliteit qua tijd is Woningontruiming WSN in staat om in veel gevallen dezelfde dag nog aanwezig te zijn op locatie voor een inspectie. Daarnaast is het aanleveren van de situatie voor inschatting via Whatsapp ook geen enkel probleem. Op basis hiervan is er in veel gevallen al een accurate inschatting van de situatie te maken. Een belletje vooraf stellen we op prijs, zodat er in zekere zin kennis gemaakt kan worden.

Woningontruiming in Drenthe: wat kost dit eigenlijk?

Bij het maken van een offerte houden wij rekening met aanwezige inboedel en de kosten die nodig zijn om de werkzaamheden te verrichten. Indien mogelijk zullen wij de inboedel in mindering brengen op de kosten. Bel voor een afspraak. Wij streven ernaar u dezelfde dag nog een offerte te verstrekken. Het verschil qua werkwijze met de kringloop zit in de werkwijze. Waar de kringloop enkel interessante goederen mee neemt voor hergebruik/herverkoop, levert WSN volledige dienstverlening. Alles bezemschoon, zodat de verkopende of verhurende partij zorgvuldig aan kan sluiten in de planning.

Woont u niet in de buurt van de te ontruimen woning in Drenthe?

Het komt regelmatig voor dat een woning ontruimt moet worden na een overlijden. Bent u als nabestaande verantwoordelijk voor het bezemschoon opleveren van de woning voor de verhuur of verkoop? Wellicht woont u niet in de buurt van Drenthe. Voor ons is dit geen probleem. Wij ontruimen de woning in Drenthe zelfstandig voor u. De eindinspectie kunt u in veel gevallen regelen via uw makelaar. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie.

Lees ook over het project: woningontruiming in Gieten

Woningontruiming in een verzorgingshuis? Lees over woningontruiming verzorgingshuis Emmen 

Een flinke klus in Zuidlaren – wat kwamen we tegen? Lees woningontruiming Zuidlaren 

Van oude nieuwbouw naar een nieuwe start! Lees over onze woningontruiming Eelde

Een appartement op 8 hoog. Hoe pakten we dit aan? Lees over deze woningontruiming Assen

In Valthermond bleek een grondige aanpak de juiste. Lees over de woningontruiming Valthermond

Gezamenlijk met de Makelaar werd er vlot aan de weg getimmerd bij de Woningontruiming in Borger

Gele handschoenen, oud papier en oude fietsonderdelen. Een flinke klus bij de woningontruiming in Paterswolde

Wederom een klus in Borger: veel rotzooi en een omvangrijk project, maar een prima resultaat! Lees over de woningontruiming in Borger

Veel boeken, maar weinig te lezen. We troffen een ongeorganiseerde privébieb aan bij de woningontruiming in Gieten

Een vlotte start van het jaar bij de ontruiming van een appartement in Assen

Vochtproblemen en een flinke sanering bij de woningontruiming in Nieuw Buinen

Woning laten ontruimen in Gasselte? WSN deed de voorbereidingen op uitenidelijke sloop

Een bottleneck bij de lift in Emmen. Lees meer over de woningontruiming Emmen

(Spoed)afspraak of meer informatie over WSN woningontruiming

Wilt u een (spoed)afspraak maken voor een offerte? Bel ons, of vul kort het contactformulier in.

Project: Assen

Lees over het project Woningontruiming Assen

Informatie?

Een woning voor uzelf of een klant laten ontruimen in Assen of de provincie Drenthe? Wij informeren u graag!

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen