Woningontruiming Groningen

Woningservice WSN voorziet in een volledig en flexibel dienstenpakket

Woningservice Noord woningontruimingen voor particulieren en bedrijven in de provincie Groningen. WSN werkt duidelijk en aantrekkelijk geprijsd op basis van een vooraf bepaalde werkwijze. Het tarief en de verwerking van de inboedel worden volledig afgestemd op de situatie, waarbij een plezierige samenwerking op basis van uw eis en wens het uitgangspunt is. Het werkgebied van WSN strekt zich uit over de drie noordelijke provincies: Groningen, Friesland en Drenthe. Uw woning snel en discreet laten ontruimen? Dan bent u bij WSN Woningontruiming Groningen aan het juiste adres.

Laat het zware werk maar aan ons over!

Wij hebben veel ervaring met het ontruimen van woningen. Ook in Groningen hebben wij reeds meerdere woningen bezemschoon mogen opleveren voor de verkoop of verhuur. U kunt al het werk aan ons uitbesteden: ook het verwijderen van vloerbedekking en het dichten van gaatjes. Wij doen het zware werk graag voor u.

Woningontruiming Groningen: de kosten

Bij het maken van een offerte wordt rekening gehouden met de aanwezige inboedel en de kosten die nodig zijn om de werkzaamheden te verrichten. Indien mogelijk zullen wij de inboedel in mindering brengen op de kosten. Bel voor een afspraak. Wij streven ernaar u dezelfde dag nog een offerte te verstrekken.

Woont u niet in de buurt?

Een woningontruiming in de regio’s Winschoten, Hoogezand of Stadskanaal kan voor u op logistiek gebied problematisch worden. Dit komt veelal voor als u niet in de regio woont, maar dat een woning in één vandeze regio ontruimd moet worden, bijvoorbeeld na overlijden. Bent u als nabestaande verantwoordelijk voor het bezemschoon opleveren van de woning voor de verhuur of verkoop en woont u niet in de buurt van Groningen? Voor ons is dit geen probleem. Wij ontruimen de woning in Groningen zelfstandig voor u. De eindinspectie kunt u in veel gevallen regelen via uw makelaar. Voorafgaand aan de opdracht is er uiteraard de mogelijkheid om kennis te maken via internet (Skype, Whatsappp). Vraag ons vrijblijvend om meer informatie.

Bel voor een afspraak:

WSN woningontruiming Groningen: 06 – 11 79 39 96
Vaak is er haast geboden bij het ontruimen van een woning. Wanneer u belt voor een afspraak, kunnen wij vaak al binnen een uur bij u zijn. Wij zijn namelijk regelmatig aan het werk in Groningen voor het ontruimen van een woning.

(Spoed)afspraak of meer informatie over WSN woningontruiming

Wilt u een (spoed)afspraak maken voor een offerte? Bel ons dan op 06 – 11 79 39 96. Voor meer informatie kunt u ook gebruik maken van het contactformulier.

De Regio

Prov. Groningen

woningontruiming friesland

WSN neemt u het werk uit handen!

Uw prijs – online

  Type woning of bedrijfspand

  (verplicht)

  Oppervlakte

  (verplicht)

  Provincie

  (verplicht)

  Uw achternaam

  (verplicht)

  Uw e-mail

  (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  (verplicht)

  Eventuele opmerkingen